La Liga: Sima Atlético győzelem a Sociedad ellen

Az Atlético Madrid a szombati madridi derbi megnyerésével életben tartotta reményeit a bajnoki cím megszerzésére, de mindenképp szüksége volt a három pontra a Real Sociedad ellen is.

Ennek megfelelően a hazai csapat korán meg is szerezte a vezetést. Diego Reyes nagyon szerencsétlenül ért a labdába és juttatta azt a saját kapujába (1-0). A gólnak köszönhetően kicsit megnyugodtak a „Matracosok”, és a következő komolyabb helyzetükig a 37. percig kellett várni, amikor a remek formában lévő Griezmann lőtt jó helyzetből a kapusba.

A félidő hajrájában Godín egy hatalmas helyzetet rontott el, amikor egy kapu előtt keresztbe lőtt labdát nem tudott 3 méterről a kapuba juttatni. Így 1-0-val fordultak a csapatok.

 

A második félidő elején aztán bebiztosította győzelmét a hazai csapat. Előbb Saúl Níguez használt ki egy védelmi hibát (2-0), majd Griezmann értékesítette a saját maga által kiharcolt 11-est (3-0). A Sociedad hiába volt remek formában, a jobb csapat győzött, és így az Atlético tovább tapad a Barcelonára.

Eredmények, La Liga, 27. forduló:
Atlético Madrid 3-0 Real Sociedad (Reyes ö.g. 8′, Saúl Níguez 46′, Greizmann 60′ – 11-esből)
Las Palmas 4-0 Getafe (Willian Jose 7′, Viera 28′ – 11-esből, Tanausu 49′, 83′)

Ez érdekelhet!

Gameiro

Atlético: Gameiro elárulta, miért utasította vissza a Barca ajánlatát

Kevin Gameiro őszintén beszélt arról, hogy miért utasította vissza az FC Barcelona ajánlatát, illetve miért nem akart …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.