Először a barbernél

Barber

Kis gyekek korom óta nagyjából ugyanolyan volt a frizurám.
Ugyanaz a fodrász vágta, ugyanaz, aki jóformán az egész család haját vágja, és teljesen elégedett voltam vele. Azonban pár éve megjelentek ezek a menő frizkók, amiket az Instán, meg a vidókban lehet látni, hogy csík van belenyírva, meg menőn belőve. Na úgy döntöttem, én is szeretnék ilyet.
Mondtam is a fodrászomnak, hogy milyet szeretnék, de Ő csak kereste a kifogásokat, hogy az miért nem jó. Szóval nem lett így belőle semmi, viszont én ezt nem hagytam ezt a dolgot annyiban.

Éreztem, hogy kell valami változás, így nekiálltam, hogy megtaláljam erre a hajváltoztatási projektre a megfelelő szakembert. Viszont biztosra akartam menni, így egy igazi barber shopot kerestem, ami nem is volt nagyon nehéz. Barber shop Budapesten van jó pár helyen, így hamar rátaláltam a megfelelőre, ahol tényleg olyan frizurákat csinálnak, amilyenre vágytam. Legyen jól felnyírva, persze átmenetesre, és kerüljön bele egy csík is.
Ez már nem volt akadály egy profi barbernél, így hamar nekem is ilyen hajat alkotitt. Sőt, még infót kaptam arról is, hogy ha borostában is gondolkodom, akkor azt is jó, ha szakemberre, azaz egy barberre bízom.

Megosztás