Így lehet divatos borostád!

Barber

Az utóbbi időkben elég nagy népszerűségnek örvend a férfiak körében a borosta. Igen, a férfiak körében. Ugyanis vannak olyan férfiak, akinek nagyon erős szálú a borostájuk, és bármit is csinálnak vele, az mindig szúrós lesz. Ezért is ilyen esetben a nők már nem annyira rajonganak ezért.

Na de vissza a kedvelt borostákhoz :)

Azt hinnénk, hogy aki lusta borotválkozni az lesz borostás, pedig ez egyáltalán nincs így. Hasonló munka, sőt akár lehet több is a borosta ápolása, karbantartása, mintha minden nap megborotválkoznánk.

Először is ki kell alakítani a megfelelő konmtúrt, aztán rendszeresen nyírni kell a kívánt hosszra, mert 1-1 szál mindig képes gyorsabban nőni a többinél. Szóval ha borosta, akkor az rengeteg törődést jelent.

Épp ezért is érdemes talán a borostánk ápolását is egy profira bízni, aki nem más, mint a barber. Ő az az ember, amit mindent tud a férfi arcszőrzetről, annak formázásáról, ápolásáról, és képes is megvalóstíni e téren minden elképzelésünket.

Így ha Te is igazán divatos borostát szeretnél, akkor jobb felkeresni egy barber shopot, ahol profikra bízhatod ezt a dolgot.

Megosztás