Online cégügyek

Cégkivonat

Az egyre jobban elterjedő okostelefonok, és a szélessávú mobil-internet elterjedésével egyre több elektronikusan intézhető szolgáltatás jelent meg az életünkben, és egyre többet veszünk igénybe.
Online vehetjük meg a mozijegyet, koncertjegyet, vagy épp az autópálya matricát.
Ez az online platformra való áttérés a cégek életében is jelen van. Gondoljunk csak bele, manapság már minden kiállított számla adatát azonnal automatikusan elküldi a számlázó programunk az adóhivatalnak, sőt, már szinte nincs is papír alapú számla. Mindenki elektronikus számlázást használ, és mennyivel kényelmesebb ez mindenki számára.
E mellett a kiegészítő szolgáltatások legtöbbje is már elérhető online a vállalatok számára. Ilyen lehet egy cégkivonat lekérése, vagy épp a bankszámlaegyenlegünk ellenőrzése. Sőt, ma már egy banki átutalás is elképzelhetetlen netbank nélkül.
Így egyúttal egyszerűsödik a cégvezetők élete is! Nem kell különböző hivatalokba, bankba járni, szinte minden elintézhető az adott szolgáltató weboldalán vagy az applikációban. Ezzel pedig sok időt és pénzt spórol meg mindenki.

Megosztás